Een kortsluiting vormt voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets, want de bron van een kortsluiting is vaak lastig te achterhalen en in het ergste geval resulteert een kortsluiting in een brand. U moet er toch niet aan denken dat er brand in uw woning uitbreekt? Onze elektricien helpt u graag bij het verhelpen van een kortsluiting in Amstelveen door de bron van de kortsluiting voor u op te zoeken en deze direct aan te pakken. Zo wordt een nieuwe kortsluiting of stroomstoring voorkomen.

Hoe ontstaat een kortsluiting in huis?

Een van de meest voorkomende oorzaken van een kortsluiting in huis is slijtage aan elektriciteitskabels tussen uw muren of onder de vloer. Op het moment dat de binnenzijde van een elektriciteitskabel in contact komt met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel ontstaat er een enorme hoeveelheid stroom. Dit zorgt ervoor dat de stoppen in uw meterkast zullen springen en uw stroomvoorziening in huis niet langer werkt. Het vervangen van de gesprongen stoppen heeft in dit geval geen zin.

Onderhoud uit laten voeren aan uw elektriciteitsnetwerk

Door onze elektricien eens per jaar of eens per twee jaar in te schakelen voor het uitvoeren van onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk in uw woning verkleint u de kans op een kortsluiting. Mocht onze elektricien slijtage aan de elektriciteitskabels in uw woning opmerken, dan zal de elektricien dit direct voor u verhelpen. Zo komt de binnenzijde van de elektriciteitskabels in geen geval in aanraking met de binnenzijde van andere elektriciteitskabels.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professionele installatie
  • Ook beschikbaar voor onderhoud
  • Extra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk
Bel nu voor een afspraak