Unikol Amstelveen

Heeft u last van spanning? Wij helpen u graag verder! Unikol is met zijn ruime ervaring, dé elektricien in de regio Amstelveen. Bij ons staan kennis, kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid voorop. Al onze elektriciens hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het leggen van nieuwe elektriciteitskabels, het monteren van stopcontacten in uw woning, maar bijvoorbeeld ook ontlasten van een groepenkast door een extra groep aan te brengen. Hierdoor wordt de kans op storingen aanzienlijk kleiner! Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen, dus ook in de avond of in het weekend! Waarmee mag elektricien Unikol u helpen?

Onze Elektriciens

Bij Unikol werken alleen vakbekwame en gekwalificeerde elektriciens. Zoals u weet is het werken met elektriciteit een serieuze klus, hier helpen wij u graag bij! Onze elektriciens zijn stuk voor stuk ervaren en beschikken over de juiste diploma’s en vaardigheden. Samen hebben wij al vele mensen geholpen bij het aanleggen of het vernieuwen van elektrische installaties in Amstelveen en omgeving. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop, voor zowel u als klant maar uiteraard ook voor onze elektriciens. Onze werkzaamheden voldoen dan ook aan alle vereiste veiligheidsnormen. (NEN 3140 en NEN1010). Wanneer u gebruikt maakt van de diensten van Unikol kunt u ervan uitgaan dat het werk vakkundig en met hoge kwaliteit wordt geleverd!

Kernwaarden

Unikol heeft een aantal kernwaarden binnen het bedrijf. Kennis, Kwaliteit, Vakmanschap en Betrouwbaarheid zijn van groot belang binnen ons bedrijf. Waarom u moet kiezen voor Unikol? Naast onze kernwaarden bieden wij een aantal zekerheden:

 • Storingsdienst : 24/7
 • Direct ter plaatse
 • Eenvoudig afspreken
 • Echte vakmannen
 • Elektra experts
 • Snelle service

Advies nodig?

Naast het uitvoeren van vele elektra werkzaamheden, geven wij onze klanten ook graag advies over bijvoorbeeld het aanleggen of vergroten van de groepenkast, verplaatsing van lichtpunten en stopcontacten en het vervangen van bedrading. Wij helpen u graag en onze medewerkers kunnen u een deskundig advies geven over alles wat met elektriciteit te maken heeft! Na het geven van advies kunnen we dit natuurlijk ook voor u uitvoeren. Ook zijn wij 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een advies over bepaalde zaken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 020-7870785 voor een afspraak of advies.

Waarom kiest u voor ons?

 • Professionele installatie
 • Vakkundig & Ervaring
 • Klantvriendelijk
 • 24/7 bereikbaar bij Spoed
 • Extra (brand) veilig aangelegd
pinnen
keurmerk 3140
Bel nu voor een afspraak